Regionale Motorvaardigheidstraining

 Het beloofd weer een mooi motor seizoen te worden. De motor krijgt een goede onderhoudsbeurt, de bandjes gecontroleerd en die nieuwe helm aangeschaft om dit seizoen goed te starten. Maar hoe zit het met het onderhoud van jouw rijvaardigheid. Wordt het niet eens tijd om die nog eens aan te scherpen?

Met de Regionale Motor rijvaardigheidstraining van Mart rijopleidingen weet je zeker dat je een goede start maakt dit motorseizoen.

 

 

 

We starten de dag onder het genot van een kop koffie in het pand van Mart rijopleidingen in Zoetermeer. Na een korte kennismaking met de KNMV gediplomeerde instructeur andere 2 deelnemers gaan we naar de oefenlocatie, je volgt deze training op je eigen motorfiets. 

Leren in de praktijk

Het ochtendprogramma staat in het teken van verbetering van de voertuigbeheersing. Hier oefeningen aan bod die je normaal gesproken niet leert tijdens de rijopleiding, maar die je in de praktijk wel uit een lastige situatie kunnen redden.

Rond het middaguur wordt er een smakelijke lunch geserveerd op de rijschool. En zullen we het ochtendprogramma evalueren. In het middagprogramma wordt de eigen rijvaardigheid onder de loep genomen en krijg je nuttige tips en inzichten mee om het motorrijden leuker en veiliger te maken. Hierbij zal de instructeur gebruik maken van de on-board camera waardoor je de eigen positieve,- en verbeterpunten kunt bekijken.  

Geen rijles

We willen benadrukken dat de Regionale rijvaardigheidstraining zeker geen rijles is maar een speciaal ontwikkelde training om de vaardigheden bij het motorrijden te verbeteren.

We sluiten de dag af rondt 16.30 met een evaluatie en het uitreiken van het certificaat. Sommige verzekeraars bieden extra korting op de premie na het volgen van een motorvaardigheidstraining.

 

 

 

 

data en prijs

De prijs van deze 1 daagse motortraining is € 130,- per persoon incl. lunch

De eerst volgende RMT in wordt gehouden op:

Zaterdag 26 Maart 2016


wil je een training volgen met een eigen groepje op een andere datum, dat kan natuurlijk ook. Neem contact op over de mogelijkheden.